Najnovšie recenzie zo sekcie Akváriové filtre
- Návod by bolo vhodné doplniť obrázkom. Nedostatočná tesnosť rúrok, vďaka tomu je hlučnejší.
Ide skvelé funguje
- Jednodúchá montáž.
- Bezproblé mové závodnenie filtra.
- Kvalitné plasty.
- Jednoduché čistenie predfiltra.
- Tichý chod.
- Výborný výkon.
- Veľký objem.
- Regulácia prietoku.
Tým, že som kúpil tento filter som spravil najlepšiu vec pre moje akvárium. Filter sa skladá jednoducho. Obsahuje veľa priestoru na filtračné médiá. Je vyrobený s kvalitných plastov. Závodnenie filtra prebehlo úplne bez problémov. Samotný výkon je úžasný a tým, že sa dá regulovať na výstupnej hadici je veľké plus.
- Náhrada za už dožívajúci Fluval 305.
- Balenie vrátane filtračných náplní.
- Ľahká montáž.
- Nikde nie je na obale a ani v návode rozkres usporiadania filtračných prvkov odhora dolu. Keď balenie nedočkavo rozbalíte a nezapamätáte si pôvodné usporiadanie náplní, musíte pracne pátrať po internete.
Som spokojný, zariadenie funguje mimoriadne ticho a účinne.
Na 30L akva ako stvorený
mekšie hadice možu sa prelamovať
Invital Expro-1000
Miroslav
Pridané: 10. novembra 2024
(naposledy upravené 10. novembra 2024)
Zakúpený v Invitalshop.sk
Mal som slaby vnutorny filter . A tento som si vybral na Invital.Mam 200l akv a tento vyrobok je do 250l.mam ho od 5.11. Slzyl mi gul ventil ale to sa uz vyriesilo. Vrelo odporucam.
Šikovný filter,používam ho v 30L krevetárku. Štyri koše sa dajú vyplniť vlastnými médiami, len si treba uvedomiť že filter filtruje vodu opačne, teda od vrchu na dol.
- Tichy, vymenila som napln pri montazi, na druhy den voda nadherna.
- Tvrde hadice ale pomohol fen.
Filtruje parádne tichý odporúčam
- Jednoduchý externý filter pre malé akvárium
- Dlhšie odvzdušňovanie
Celkom jednoduchý filter pre akvárium. Ja som si namiesto originál náplní vyskladal poréznejšie médium pre lepšie osídlenie užitočnými baktériami
- Šlape štvrtý deň, veľmi tichý, zatiaľ v pohode.
Malá spotreba, veľmi tichý.Tesnenia a rotor premazané.Super vyriešený filter aj pred filter, Veľké koše na filtračné zložky Matrix...Nabehol ihneď po spustení žiadne zavzdušňovanie.zatiaľ super.
výkonný
- Dobra cena
vhodný do nano akvarka
Taká hrkálka ale dá sa zvládnuť dokonca ho mam v 3l
Eheim Pick Up 60
- Spoľahlivé a rýchle doručenie
- pomer cena /výkon - super, tichý, spoľahlivý
- mohol by sa dať lepšie rozobrať pri čistení
- vyhovuje
- Kvalitný produkt nemeckého výrobcu za výhodnú cenu.
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »