Najnovšie recenzie zo sekcie Akváriové filtre
- Tichý, výkonný
- tichý chod
- nízka spotreba
- vyššia cena
- Velka filtracna plocha vdaka dvom biomolitanom
- Relativne tichy chod
- Dobry pomer cena/vykon
- Vstavany motorcek takze netreba nic dokupovat
- Niekomu moze vadit vacsie telo filtra
Filter splnil ocakavania, trochu menej lahodny na pohlad. V akvariu 60x30x30 zabera takmer celu bocnu stranu akvaria. Pri troche sikovnosti (vyrobca vsak neodporuca) sa da jednoducho rozsirit a nasledne doplnit aj o ine filtracne media. Velkou vyhodou su 2biomolitany takze pri cisteni je vhodne ich menit po jednom priblizne v tyzdnovych intervaloch.
Spoľahlivý a tichý pouzival som roky ex 600 teraz som na moje 200 liteove kupil ex 1000
Aquael Pat-Mini
Pridané: 31. januára 2024
(naposledy upravené 31. januára 2024)
- Super
3 v 1 ( filter + vzduchovanie + UV )
Super , pre 55l AQ odporúčam
- Kompaktné riešenie
- Tichý
- Preteká cez neho voda na viacerých miestach, nie len na spojoch "motorček vs filter" ale i cez motorček.
- Skimmer vôbec neberie vodu
Bohužiaľ som zahodil škatuľu. Inak by som hneď vrátil. Takto môžem akurát vrátiť do koša. Našťastie lacný (lacný omyl).
- Zatiaľ spokojný
Dobrý
Sunsun HW-703A
Pridané: 27. januára 2024
(naposledy upravené 27. januára 2024)
- Cena/výkon
- V celku je dobrá filtrácia až na tie tesnenia
Eheim Professionel 4+ 600
Pridané: 17. januára 2024
(naposledy upravené 17. januára 2024)
Zakúpený v Akvazahrada.sk
- Ok
- Po desiatich rokoch doslúžil filter Eheim. Tento je podľa mňa pevnejší, tichší a rúrky v akva sú čierne, čo mi viac vyhovuje, keďže mám čierne pozadie. Som maximálne spokojná.
- Pekne spracovanie, idealne pre vyžšie akvaria.
JBL CristalProfi e702 greenline
Pridané: 13. januára 2024
(naposledy upravené 13. januára 2024)
- Tichý, spoľahlivý
na druhý den kryštálova voda v akvariu 150l
- tichý
Zatiaľ som max spokojný, voda kryštálovo čistá do hodiny od vyžmýkania spinavej peny z iného akvária, keď som zanasal baktérie do nového akvária.
Spokojný
- Výkon
- Tichý
- Kvalitné spracovanie
- Velký objem
Tento filter je podľa mňa jeden z najlepších bežne dostupných filtrov na trhu, veľkou výhodou je predfilter, postará sa o všetky nečistoty, netreba otvárať stále celý filter.
Filtračné koše s objemom 1,9l na kôš a je ich 5ks sú obrovskou výhodou oproti konkurencii, keď uvážim, že konkurencia pri tejto cene ponúka slabých 6l v košoch.
Výkon slušný ,spotreba sa pohybuje podľa merania okolo cca 14-15W/h, čo je vynikajúce pri takom silnom prietoku.
Filter po odvzdušnení vôbec nieje počuť a to myslím doslovne, je úplne tichý, bez problémov môže ísť do spálne.
Spracovanie filtra je kvalitné, všetko vyzerá byť robustné, pevné, odpájanie hadíc dobre vyriešené, uzavrie sa aj ventil na hadici a aj vývod vo filtračnej hlave, za mňa super.
Ale predsa je tu jedno malé mínus, ale to je len uhol pohľadu, mne sa osobne nepáči nasávacia a výtoková trubica, podľa mňa by si filter zaslúžil niečo takéto:
len na priemer hadíc 19/25, škoda že aquael niečo podobné nedáva k svojim filtrom.
Podľa mňa tento filter je jeden z najlepších filtrov na trhu za veľmi ale veľmi rozumnú cenu môžem len odporúčať.
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »